Login
Login
Not registered? Sign up now

Specialist in Engineering and Financial Recruitment

"Creating Added Value"

"Creating Added Value"

"Creating Added Value"

"Creating Added Value"

PRODUCTIE COORDINATOR / MANAGER

New

Productie Coördinator

“Het verleden is mooi, maar de toekomst is belangrijker!” is een gevleugeld citaat vanuit de familie Kreber.

Om die reden is Kreber permanent in ontwikkeling. Kreber heeft een pittige ambitie geformuleerd, waar een strategie bij hoort om die ambities te halen. Dat kunnen we alleen maar samen doen!

Kreber, de 'Particle Engineering Expert', wil een substantiële groei realiseren door de komende 5 jaar 5 voor Kreber nieuwe technologieën naar bestaande én nieuwe markten te brengen. Om deze groei te realiseren zitten we met Kreber midden in een transitie, een lijn die we de komende jaren sterk gaan doorzetten. Een prachtig plan waarbij we Kreber de toekomst in lanceren.

Wil jij hier een belangrijke rol in spelen?

Ben jij een uitzonderlijke, teamgerichte PRODUCTIE COORDINATOR met een ondernemende instelling?

Dan is dit misschien wel een interessante nieuwe uitdaging in je carrière!

Wij zoeken een Productie Coördinator om ons team te versterken.

De Productie Coördinator is binnen het geformuleerde beleid van de organisatie verantwoordelijk voor het opzetten, coördineren en bewaken van de fabricageprocessen voor de vervaardiging en levering van machines, machinecomponenten en installaties die voldoen aan de eisen van de klant. Hij draagt er voor zorg dat alle onder hem ressorterende operaties conform het SHEQ beleid en op een effectieve en efficiënte wijze worden uitgevoerd, waarbij het kunnen voldoen aan de vereiste kwaliteitsnormen en levertijden, een kosteneffectieve productie, service aan de klant en een optimale inzet van mensen en middelen gewaarborgd zijn. Hij draagt bij aan het formuleren van beleid en een toekomstvisie voor Kreber, opdat invulling aan de missie en doelstellingen van de organisatie gerealiseerd kan worden. Hij stuurt de dagelijkse productie aan en weet de aan hem rapporterende medewerkers op een inspirerende wijze leiding te geven en verder te ontwikkelen.

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

· Stelt COO technisch onderhoud voor aan machines en overige productiefaciliteiten.

· Stelt COO plannen en ideeën voor met daarbij benodigde investeringen op het gebied van SHEQ, productietechnieken, kostenreducering, serviceverlening en de ontwikkeling van zijn medewerkers.

· Draagt zorg voor de dagelijkse coördinatie en bewaking van een effectieve en efficiënte productie, signaleert en initieert verbeteringen.

· Definieert zo nodig i.o.m. COO de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van de onder hem ressorterende medewerkers en wijst deze toe.

· Is verantwoordelijk voor de dagelijkse uitgifte van het werk, waarbij een optimale kwalitatieve en kwantitatieve bezetting van de productieafdelingen en machines gewaarborgd zijn.

· Bewaakt de voortgang van de werkzaamheden, springt indien nodig bij en coördineert alle handelingen die benodigd zijn om aan de gestelde eisen ten aanzien van levertijd, kwantiteit en kwaliteit van in productie genomen en nog te nemen orders te kunnen voldoen, binnen de daarvoor opgestelde klant- en productspecificaties.

· Acteert als vraagbaak voor zijn afdeling, verleent ondersteuning en geeft instructies aan zijn medewerkers op zowel technisch als organisatorisch gebied;

· Houdt toezicht op en activeert waar nodig de juiste inzet en afstemming van mensen en middelen in de afdeling productie en ziet daarbij toe op de juiste bemensing binnen de productieafdelingen.

· Is verantwoordelijk voor de verwerving van tooling en i.o.m. COO voor het onderhoud aan machines en productiemiddelen.

· Draagt zorg voor het adequate gebruik van het ERP systeem.

· Bewaakt de juiste introductie en naleving van procedures en richtlijnen op het gebied van Safety, HE en QA/QC binnen de afdeling en bij werken op locatie.

· Geeft op een inspirerende wijze leiding, creëert en onderhoudt een stimulerende werkomgeving, waarin de medewerkers optimaal hun werkzaamheden kunnen verrichten. Treedt actief sturend op bij personeel gerelateerde problemen en verzuim.

· Volgt ontwikkelingen op het gebied van productiemethoden en technieken. Deelt zijn bevindingen met COO, collega’s en medewerkers voor zover zij en de organisatie als geheel daar baat bij kunnen hebben.

· Draagt zorg voor de juiste en tijdige rapportages op het gebied van productie.

· Zit het werkoverleg voor en organiseert indien noodzakelijk bijeenkomsten voor de medewerkers van zijn afdeling.

· Draagt zorg voor een adequate introductie van nieuwe medewerkers en daarbij behorende trainingen en opleidingen.

· Is betrokken bij de aanname en ontslag van medewerkers, promotie en demotie, evalueert en beoordeelt de ontwikkeling van zijn medewerkers.

· Promoot en bewaakt de juiste attitude voor een goede samenwerking tussen zijn collega’s en de medewerkers binnen de organisatie.

· Investeert in de eigen persoonlijke ontwikkelingen door bij te blijven in zijn vakgebied.

· Vervult ook andere taken indien de bedrijfsomstandigheden zulks vereisen.

RESULTAATGEBIEDEN

· Weet een effectieve en efficiënte productie te waarborgen (conform de gedefinieerde KPI’s), met inachtneming van de afgegeven technische specificaties, de vereiste kwaliteitsnormen, levertijden, een kosteneffectieve productie en service aan de klant.

· Weet de naleving van alle procedures en richtlijnen op het gebied van SHEQ te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren.

· Geeft op een inspirerende wijze leiding en weet zijn medewerkers tot competente, succesvolle en hechte groep te ontwikkelen en voor te bereiden op toekomstige taken.

RESULTAATDOELSTELLING

· Weet de verplichtingen van Kreber aan klanten op tijd en met de juiste kwaliteit te produceren.

· Is zelfstandig verantwoordelijk voor de realisatie van de persoonsgebonden doelstellingen.

BEVOEGDHEDEN

· Bevoegdheden zijn opgesteld in de autorisatie-matrix.

VEREISTEN - COMPETENTIES

Opleiding:

· Opleiding op HBO-niveau (Werktuigbouwkunde), of door ervaring het werk- en denkniveau bereikt;

Kennis:

· Kennis van metaalbewerkingsmethoden

· Gedegen kennis van machinale productietechnieken bewerkingsmethoden

· Goede kennis van het Engels en Duits in woord en geschrift

Vaardigheden:

· Management vaardigheden

· Goede communicatieve vaardigheden

Ervaring:

· Ervaring met leidinggeven in een productieomgeving

· Ervaring in machinebouw op projectmatige wijze

· Brede maatschappelijke ervaring

· Ruime ervaring met tekeninglezen, productiemethodieken en het werken met exotische materialen

Persoonlijkheidsaspecten:

· Ondernemende instelling

· Organisatievermogen

· Daadkrachtig, inspirerend en motiverend leiderschap

· Innoverende instelling

· Resultaat- en klantgerichte houding

BEDRIJF

Kreber, gevestigd in Vlaardingen (NL), is een modern bedrijf dat al meer dan honderd jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen, bouwen, modificeren en onderhouden van machines. Het maakt zijn eigen producten, ontwikkelt producten in samenwerking met internationale klanten en maakt machineonderdelen die door klanten worden ontworpen. Het management heeft ambitieuze maar realistische groeiplannen. Kijk voor meer informatie op de websites van Kreber: https://www.kreber-group.nl/, https://www.kreber.nl/

ARBEIDSVOORWAARDEN
Kreber biedt een uitdagende en interessante positie in een dynamische, internationale organisatie met een duidelijke visie op innovatie en groei. Naast hun marktconforme salaris biedt Kreber uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij geïnteresseerd en zou jij deze baan aankunnen???

Heb je vragen over deze vacature, of ben je gewoon nieuwsgierig geworden, neem dan gerust contact met ons op. Ook als je denkt dat je niet helemaal geschikt bent voor deze vacature.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Location

Vlaardingen

Company

Kreber (of, Machinefabriek Kreber B.V.)

Publication date

24.10.2022

Publication end date

30.11.-1

Contact person

Peter van den Ban

Our values
  • Quality Service
  • Passionate
  • Reliability
  • Integrity
  • Relationships
  • Effectiveness
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Forgot password?
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
Contact

E-mail: contact@banrecruitment.com
Mobile: +31(0)6 – 22 302 477
(Owner/Director: Mr. Peter van den Ban)

Business Associates Network (BAN) Recruitment uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.