Login
Login
Not registered? Sign up now

Specialist in Engineering and Financial Recruitment

"Creating Added Value"

"Creating Added Value"

"Creating Added Value"

"Creating Added Value"

PROJECTLEIDER Hoogspanning Energiesytemen

New

Job description

Voor onze klant, een advies- en ingenieursbureau dat adviezen en ontwerpen verzorgt voor stedelijke infrastructuur, grootschalige lijninfrastructuur zoals wegen, spoorwegen en waterwegen, en havens en kustwaterbouw, zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER HOOGSPANNING ENERGIESYSTEMEN om hun team uit te breiden.

(PS: Naast deze positie zijn we ook voor deze klant op zoek naar een DETAIL ENGINEER en een (senior) DESIGN ENGINEER”)

building a sustainable tomorrow


Wil jij leiding geven aan vernieuwende energieprojecten die nodig zijn voor de elektrificatie van zwaar transport in Nederland? Ga je deze uitdaging aan bij het duurzaamste en meest innovatieve bouwbedrijf van Nederland?
Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens!

Missie:

Onze klant heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van energievoorzieningen voor spoor, metro en tram. Ook zijn recent laadstations gerealiseerd voor elektrische veerponten in het Noordzeekanaal.

Omdat de vraag naar energievoorzieningen aan het spoor, laadinfrastructuur voor bussen en walstroomvoorzieningen hard groeit is onze klant gestart met de business unit “Heavy Duty Charging & Electrification”. Deze Business Unit heeft de opdracht om naast de bestaande spooractiviteiten nieuwe markten te ontdekken en toonaangevende projecten te realiseren. Je komt dus te werken in een nieuw team met grote ambities. Dit team is een volwaardig onderdeel van het bedrijf waar ze veel waarde hechten aan samenwerken, het delen van kennis en waar iedereen zijn eigen inbreng kan en mag hebben.

Wat breng je mee:

Wij zijn op zoek naar een Projectleider die wil werken in een groeiend team dat vol in ontwikkeling is en wil bijdragen aan de groei en verdere professionalisering. Het zou extra waardevol zijn als je ook nieuwe commerciële kansen herkent en deze samen met het commerciële team verder ontwikkeld.
Daarnaast heb je uiteraard:

 • relevante ervaring opgedaan binnen de wereld van de energievoorziening hoogspanning en midden spanning (AC en/of DC);
 • affiniteit voor nieuwe energietechnieken en duurzame mobiliteit;
 • ervaring in complex en integraal projectmanagement;
 • kennis van/ervaring met managementsystemen, bedrijfsprocessen en bijvoorbeeld systems engineering

Wat kun je van onze klant verwachten:

Onze klant biedt een veelzijdige functie met veel uitdaging en ruimte voor eigen inbreng. Je komt te werken in een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waarin samenwerken en elkaar stimuleren en motiveren centraal staan. Uiteraard heb je keuze vrijheid in werken op afstand of op locatie als de werkzaamheden dat toelaten. Met meer dan voldoende mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Verder uiteraard een goed salaris (per 4 weken, 13x per jaar) en een volwassen pakket secundaire arbeidsvoorwaarde, zoals;

 • een leaseauto of een mobiliteitsbudget;
 • 25 vakantiedagen en 13 extra dagen;
 • opbouw van een goed pensioen;
 • collectieve zorgverzekering;
 • opleiding en training;
 • korting op fitness, privéverzekeringen, huishoudapparatuur en meer.

Werkomgeving:

Onze klant is ervan overtuigd dat het essentieel is om een diverse en inclusieve omgeving te creëren die aanmoedigt om het beste uit jezelf te halen. Ze bouwen daar hard aan door talent te werven, ongeacht afkomst, achtergrond, geloof of overtuiging, huidskleur, seksuele geaardheid, genderidentiteit, handicap, leeftijd of andere aspecten.
Wees jezelf! Zo kunnen ze samen geweldige dingen bereiken en bouwen aan een duurzame toekomst.

Bedrijf:

Onze klant richt zich enerzijds op de engineering tot de bouw en het onderhoud van spoorverbindingen. Anderzijds werken ze aan projecten dat bijdraagt aan de laadinfrastructuur zero emissie (openbaar) vervoer zoals bussen, trucks en veren. Ze leveren hun werk veilig, betrouwbaar en duurzaam op. Zij verbinden, verrassen én verbazen.

Ben jij geïnteresseerd en zou jij deze baan aankunnen???

Heb je vragen over deze vacature, of ben je gewoon nieuwsgierig geworden, neem dan gerust contact met ons op. Ook als je denkt dat je niet helemaal geschikt bent voor deze vacature.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Location

Gouda

Company

Anonymous

Publication date

13.11.2022

Publication end date

30.11.-1

Contact person

Peter van den Ban

Our values
 • Quality Service
 • Passionate
 • Reliability
 • Integrity
 • Relationships
 • Effectiveness
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Forgot password?
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
Contact

E-mail: contact@banrecruitment.com
Mobile: +31(0)6 – 22 302 477
(Owner/Director: Mr. Peter van den Ban)

Business Associates Network (BAN) Recruitment uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.