Login
Login
Not registered? Sign up now

Specialist in Engineering and Financial Recruitment

"Creating Added Value"

"Creating Added Value"

"Creating Added Value"

"Creating Added Value"

(technisch) PROJECTMANAGER

Urgent

Job description

Word jij enthousiast van het coördineren en begeleiden van de meest bijzondere hightech (constructie)projecten voor internationale klanten binnen onder meer defensie en de semi-conductor industrie, waarbij de inzet van onze freesmachines en Friction Stir machine vaak een substantieel deel van het project beslaat? Heb jij minimaal een hbo-werktuigbouwkunde, civiele techniek of technische bedrijfskunde opleiding en meerdere jaren ervaring als Projectmanager (of als Production Manager met projectmanagement ervaring) in een technische omgeving?

Wij zijn op zoek naar een (Technisch) PROJECTMANAGER voor de meest speciale en bijzondere projecten bij onze klant in regio Rotterdam-Zuidoost.

Bedrijf:
Onze klant is een dynamische, informele en enthousiaste organisatie die zich bezighoudt met het ontwerpen en construeren van complexe (grote) constructies, zoals jachten, bruggen, defensievoertuigen, enzovoorts. Deze unieke constructies worden voor nationale en internationale klanten geproduceerd. Onze klant staat in de markt bekend als de specialist in het vervaardigen van hoogstaande producten / constructies.

Taken & Verantwoordelijkheden:
Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en begeleiden van het totale project en het mede opzetten van de productiemethodiek. Je bewaakt zelfstandig de voortgang, de kwaliteit en het budget van het project en stuurt projectmatig de engineering, werkvoorbereiding, inkoop en productie aan. Je zorgt voor een optimale informatiestroom zowel naar de opdrachtgever als binnen de organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant en bent reeds betrokken vanaf het tender traject.

Als Technisch Projectmanager ben je onderdeel van de afdeling Special Projects en rapporteer je direct aan de Operationeel directeur.

Profiel / Vereisten:
- Je hebt een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring, als Production Manager (met projectmanagement ervaring) of Projectmanager, in de internationale hightech of semiconductor- / halfgeleiderindustrie;
- ervaring met / kennis van verspaningstechnieken is een zeer grote pré ;
- Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift (kennis van de Duitse en Franse taal is een pré);
- Je bent een zelfstandige, klantgerichte teamplayer;
- Je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen en je bent in staat in de technische details te treden;
- Je bent sterk in plannen en organiseren;
- Je hebt commercieel inzicht.

Aanbod:
Werken bij onze klant betekent werken in een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamisch, groeiend en specialistisch bedrijf, waar alle mogelijkheden voorhanden zijn voor persoonlijke ontwikkeling.
Daarnaast bieden zij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Mocht je vragen hebben over deze vacature, nieuwsgierig zijn, neem dan gerust contact met ons op. Ook als je misschien denkt dat je niet helemaal past op deze vacature.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Location

Rotterdam

Company

Anonymous

Contact person

Peter van den Ban

Our values
  • Quality Service
  • Passionate
  • Reliability
  • Integrity
  • Relationships
  • Effectiveness
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Forgot password?
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
Contact

E-mail: contact@banrecruitment.com
Mobile: +31(0)6 – 22 302 477
(Owner/Director: Mr. Peter van den Ban)

BAN recruitment uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.