Login
Login
Not registered? Sign up now

Specialist in Engineering and Financial Recruitment

"Creating Added Value"

"Creating Added Value"

"Creating Added Value"

"Creating Added Value"

CIVIELE (project) INGENIEUR

New

CIVIELE (project) INGENIEUR

Voor onze opdrachtgever, Ocean Grazer in Groningen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste CIVIELE (project) INGENIEUR met een ondernemende instelling.

Het kantoor van Ocean Grazer is gevestigd in het centrum van Groningen (nabij het Centraal Station).

Ben jij een ervaren (project)ingenieur met een indrukwekkend trackrecord in civiele projecten? Wil jij ook graag deel uitmaken van een snelgroeiende, innovatieve, duurzame scale-up die volop in ontwikkeling is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ocean Grazer heeft een uitdagende functie voor een ervaren Civiele Ingenieur die een sleutelrol zal spelen bij het vormgeven van hun civiele disciplines binnen de ontwikkeling. Grijp deze unieke kans om jouw expertise te benutten en jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen in een dynamische en vooruitstrevende omgeving!

Het bedrijf:

Ocean Grazer is een jong bedrijf dat energieopslagsystemen ontwikkelt voor windparken. Hun Ocean Battery, geïnspireerd op de traditionele Pumped Hydro Storage (PHS), heeft al prestigieuze prijzen ontvangen, waaronder een Best-of-Innovation award van CES Las Vegas. In samenwerking met RWE hebben zij de aanbesteding voor het HKW-VII windpark gewonnen en de industrie wacht met spanning op de resultaten van hun eerste demonstratieprojecten. Wij zijn op zoek naar een leuke, enthousiaste collega die het team wil komen versterken en mede leiding wil geven aan de ontwikkeling van dit product.

Kijk voor meer gedetailleerde informatie op hun bedrijfswebsite: https://oceangrazer.com/

Wat ga je doen?

Als Civiele (project) Ingenieur bij Ocean Grazer maak je van de kans gebruik om een ​​cruciale rol te spelen in het ontwerp en de ontwikkeling van het baanbrekende Ocean Battery-systeem. Met jouw diepgaande technische kennis van civiele techniek, ga je verder dan de traditionele ontwerpaspecten. Je bent verantwoordelijk voor ontwerp, constructie, materiaalkeuze en constructieve analyses, met speciale aandacht voor (offshore) constructies. Je speelt een sleutelrol gedurende de gehele levenscyclus van het project, waarbij je de uitvoeringsrisico’s beheersbaar houdt en het ontwerp praktisch haalbaar maakt.

Je bent niet alleen een technisch expert, maar ook een teamspeler die gedijt bij samenwerking tussen verschillende disciplines, zoals constructief ontwerp, geotechniek en bouwmanagement. Jouw vermogen om met innovatieve en creatieve oplossingen te komen is cruciaal als we werken aan projecten die verder gaan dan de standaard. Je werkt effectief samen met externe partijen om te profiteren van bestaande kennis, terwijl je de kwaliteit en specificaties van civiele constructies nauwlettend in de gaten houdt.

Wie ben je?

Je bent een professional met een innovatieve kijk op civiele techniek en een passie voor duurzaamheid. Je begrijpt de (internationale) normen en standaarden in deze sector en weet deze op een innovatieve manier toe te passen, zowel technisch als economisch. Je bent op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en begrijpt hoe deze van pas kunnen komen bij het realiseren van de Ocean Battery.

Met een focus op milieueffecten en duurzaamheidsprincipes integreer je deze in het ontwerp, terwijl je een hoog veiligheidsbewustzijn behoudt en voldoet aan alle relevante regelgeving. Door jouw flexibiliteit kun je je aanpassen aan veranderende omstandigheden en de dynamiek van een snelgroeiende organisatie. Bovendien breng je uitstekende projectmanagementvaardigheden mee, waaronder planning, resourcebeheer en risicobeheer. Als communicatieve professional werk je effectief samen met multidisciplinaire teams, klanten en externe belanghebbenden, waarbij je eigenaar wordt van het ontwerp van cruciale systeemcomponenten. Je fungeert als intern en extern aanspreekpunt voor de civiele ontwikkeling en speelt een essentiële rol in het succes van de Ocean Battery.

Wat biedt Ocean Grazer?

Je wordt onderdeel van een klein en gepassioneerd team. Binnen het bedrijf is er volop ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Zij bieden een concurrerend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden ze een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid tot werken op afstand, een pensioenregeling en een dagelijkse goed verzorgde lunch met je collega’s.

Ben jij geïnteresseerd en zou jij deze klus aankunnen?

Heb je vragen over deze vacature, of ben je gewoon nieuwsgierig, neem dan gerust contact met ons op. Ook als je denkt dat je niet helemaal geschikt bent voor deze rol.

INFORMATIE:

Deze vacature staat exclusief bij Business Associates Network (BAN) recruitment. Aanvullende informatie over de vacature kun je opvragen bij Peter van den Ban (directeur BAN recruitment) via OceanGrazer@banrecruitment.com of via telefoonnummer +31 (0)6 22 30 24 77.

Sollicitaties moeten specifiek reageren op de vereisten, waaronder een curriculum vitae en een motivatiebrief.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Location

Groningen-centrum

Company

Ocean Grazer

Publication date

06.06.2024

Contact person

Peter van den Ban

Our values
  • Quality Service
  • Passionate
  • Reliability
  • Integrity
  • Relationships
  • Effectiveness
Recent jobs
inVlaardingen
inRotterdam-South area
inRotterdam-South area
inRotterdam-West
Je bevindt je hierYou are hereVous êtes ici Home > Forgot password?
Deel met jouw netwerkShare with your networkPartager avec votre réseau
Contact

E-mail: contact@banrecruitment.com
Mobile: +31(0)6 – 22 302 477
(Owner/Director: Mr. Peter van den Ban)

Business Associates Network (BAN) Recruitment uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.